Refugii montane

Refugii Montane

Atentie! Produsele specializate se executa pe baza de comanda in functie de necesitatile de utilizare ale clientului. Preturile vor fi stabilite de comun acord pe baza unui contract.

RedDome construieste refugii montane sub forma de geodom, cu o capacitate de cazare de pana la 15 persoane. Structura este realizata din module triunghiulare armate si umplute cu spuma poliuretanica, folosita ca izolatie. Datorita formei sale naturale, refugiul dispune de o aerodinamica foarte buna, practic cu cat forta vantului este mai mare, cu atat creste si forta de apasare asupra structurii, tinand-o ancorata natural de sol. Incepand din 2012 lucram la imbunatatirea acestui produs prin intermediul unui program finantat din Fonduri Europene in baza Axei 2 a POSCCE.

Refugiile Red Dome au fost concepute sub forma unor geo-domuri cu triangulatie fina, cu usa inglobata in structura, avand, pentru fixarea pe sol, o talpa exterioara peste care se aseaza un strat considerabil de bolovani, creandu-i o fundatie naturala. Inovatia vine din lipsa fundatiei, iar constructia prinde contur cu ajutorul unor module mici, care se pot transporta chiar si in spate, ajungandu-se astfel in zone greu accesibile elicopterului. Ele se monteaza usor si repede, vremea instabila nefiind un factor decisiv datorita lipsei fundatiei si a materialelor care necesită uscare/intarire. Nu in ultimul rand, refugiile pot fi demontate in totalitate la sfarsitul ciclului de viata sau in momentul deteriorarii.

Rezistente

Modulele sunt realizate dintr-un schelet de lemn in care se injecteaza o spuma cu memorie de inalta densitate. Acest lucru ii confera modulului o rezistenta sporita si o izolatie termica ridicata.

Usor de instalat

Instalarea refugiului nu necesita o fundatie. Acest lucru reduce timpul de asamblare. Fiind alcatuite din module, refugiile RedDome se asambleaza la fata locului, fara pregatiri preliminare.

Spatioase

Capacitatea de cazare a refugiului este de 15 persoane. Acest fapt se datoreaza diametrului de 6 m , cu o amprenta la sol de 28 mp si a priciurilor care acopera jumatate din diametrul refugiului.

Doresti mai multe detalii legate de Refugiile Montane?

Doresti sa vezi si alte produse Red Dome?