Adapost Situatii de Urgenta

A.S.U - Adapost pentru Situatii de Urgenta

Atentie! Produsele specializate se executa pe baza de comanda in functie de necesitatile de utilizare ale clientului. Preturile vor fi stabilite de comun acord pe baza unui contract.

A.S.U a fost gandit ca si o structura in care se poate adaposti o familie in caz de forta majora: incendii, inundatii, cutremure, etc. In astfel de conditii, se poate crea un parc de astfel de structuri, cu o amplasare exacta si cu un timp scurt de ridicare.

A.S.U a fost conceput sub forma unui geo-dome cu triangulatie fina, cu usa inglobata in structura, avand, pentru fixarea pe sol, o talpa exterioara. El se monteaza usor si repede, vremea instabila nefiind un factor decisiv datorita lipsei fundatiei si a materialelor care nu necesită timp indelungat de uscare/intarire. Nu in ultimul rand, A.S.U poate fi demontat in totalitate la sfarsitul ciclului de viata, in momentul deteriorarii sau depozitarii.

A.S.U se afla acum intr-un stadiu avansat de testare si dezvoltare, un prototip fiind deja asamblat si testat de catre echipa noastra. Daca sunteti curiosi de evolutia proiectului, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne faceti o vizita.

Rezistente

Modulele sunt realizate dintr-un schelet de lemn in care se injecteaza o spuma cu memorie de inalta densitate. Acest lucru ii confera modulului o rezistenta sporita si o izolatie termica ridicata.

Usor de instalat

Instalarea A.S.U nu necesita o fundatie. Acest fapt ii reduce timpul de asamblare. Fiind alcatuit din module, A.S.U se asambleaza la fata locului, fara pregatiri preliminare.

Spatioase

A.S.U are un diamentru de 6 m si o inaltime de 3,60 m. Datorita acestor caracteristici, poate gazdui o familie de 4-5 persoane, cu toate utilitatile in interiorul structurii.

Doresti mai multe detalii legate de A.S.U ?

Doresti sa vezi si alte produse Red Dome?