Structura de baza

Structura de baza

Produs din gama “DO-IT-YOURSELF-GEODOME” Toate produsele Red Dome Shelter sunt realizate din module compatibile. Acest fapt da posibilitatea reconfigurarii produsului achizitionat dupa necesitatile momentului.

Rezistenta

Toate structurile sunt realizate din module de lemn de rasinoase tratat prin imersie impotriva ciupercilor si cariilor de lemn. Baghetele care formeaza modulele sunt imbinate folosind placi multicui zincate aplicate hidraulic. Modulele care formeaza structura sunt prinse intre ele cu coliere din plastic cu rezistenta ridicata la uzura si UV.

Configurabila

Alegand o structura de baza geodom puteti opta pentru o gama variata de aplicatii. Structura se poate configura in functie de necesitati, cu ajutorul kiturilor de acoperire in spatiu de depozitare, loc de recreere, umbrar, foisor, spatiu expozitional, sera de gradina etc.Orice configurare este reversibila.

Usor de instalat

Produsul este conceput folosind o filozofie simpla: sa fie usor de instalat, in timp scurt si fara a utiliza unelte specializate. Astfel, pachetul este insotit de “Manual de asamblare” care face ridicarea unui geodom foarte simpla. Ajutorul a doi prieteni, respectarea pasilor din manual si vreme buna sunt factorii necesari pentru a ridca un geodom in aprox. 5 ore.

Structura de baza D5

Structura de Baza D6

Doresti sa vezi si alte produse Red Dome?