Spatii Expozitionale

Spatii expozitionale in forma de geodom

Atentie! Produsele specializate se executa pe baza de comanda in functie de necesitatile de utilizare ale clientului. Preturile vor fi stabilite de comun acord pe baza unui contract.

Comercializati flori, utilaje sau servicii? Sunteti lider pe piata sau debutant in domeniu? Fiti cu un pas inaintea concurentei la targurile expozitionale si nu ratati sansa de a atrage primul, atentia vizitatorilor. In competitia de piata, trebuie facut orice pas pentru a iesi in evidenta, iar un dom expozitional este mai mult decat un pas in acest sens; este un salt. Va garantam acest lucru din propriile noastre experiente.

Realizate din module triunghiulare din lemn, usor de manipulat, asamblat si demontat, domurile expozitionale asigura un spatiu generos si usor de configurat. Sistemul de acoperire pentru o astfel de structura poate fi realizat in functie de sezon, de caracterul expozitiei sau al domeniului in care activati. Domul poate fi acoperit total sau partial, cu placi rigide pentru amplasarea reclamelor, sau cu materiale impermeabile flexibile, garantand confort in sezonul ploios sau in zilele mult prea calde de vara. Dimensiunile disponibile pentru standurile expozitionale sunt de 19mp si 28 mp.

Personalizare

Fie ca e vorba de o structura sau mai multe, modalitatile de acoperire pot fi multiple si personalizate in functie de necesitati

Modularitate

O structura de baza de aceeasi dimensiune se poate conecta cu o alta, formand astfel un "lant" interconectat de geodomuri.

Usor de instalat

Fie ca e vorba de un targ, sau de un festival, structurile de baza se pot asambla foarte repede. Nu se folosesc unelte specializate si nu este necesara o fundatie.

Doresti mai multe detalii despre Domul Expozitional?

Doresti sa vezi si alte produse Red Dome?