Bike Parking Geodom

B.P.G - Bike Parking Geodome

Atentie! Produsele specializate se executa pe baza de comanda in functie de necesitatile de utilizare ale clientului. Preturile vor fi stabilite de comun acord pe baza unui contract.

B.P.G-ul este ultimul pe lista noastra de noutati si ne mandrim cu el. Incercam sa dezvoltam un produs care sa sustina infrastructurile de trasee montane de bicicleta si nu numai, incadrandu-se perfect si in peisajul urban. Cu ajutorul unei automatizari independenta energetic, B.P.G-ul se transforma intr-o solutie foarte atractiva in zonele de mountain - bike, fiind usor de utilizat si avand un grad mare de securitate.

B.P.G-ul a fost conceput sub forma unor geo-domuri , cu usa automatizata inglobata in structura, avand pentru fixarea pe sol, o talpa exterioara. Ineditul acestei structuri este diamentrul de 5,5 m si utilizarea trapezelor constructive in detrimentul triunghiurilor. Se poate alimenta si cu panouri solare . In interior se regaseste un carusel care poate adaposti 15 biciclete . Nu in ultimul rand, B.P.G-ul poate fi demontat in totalitate la sfarsitul ciclului de viata sau in momentul deteriorarii.

Rezistente

Modulele sunt realizate dintr-un schelet de lemn in care se injecteaza o spuma cu memorie de inalta densitate. Acest lucru ii confera modulului o rezistenta sporita si o izolatie termica ridicata.

Configurabil

Aceasta structura se poate adapta foarte usor la necesitatea proiectului: fie ca e amplasat urban , unde are surse de energie, fie ca trebuie sa functioneaza independent energetic.

Securizat

B.P.G-ul are un grad ridicat de rezistenta si este greu de vandalizat. Poate fi protejat cu un sistem de acces limitat pe baza de cartela.

Doresti mai multe detalii legate de B.P.G ?

Doresti sa vezi si alte produse Red Dome?